Ένας “Σκίουρος” στην Αργυρούπολη!

Η Μαρίνου Γερουλάνου είναι αγαπημένος δρόμος ό, τι πρέπει για περατζάδα με τα δεντράκια και τα μεγάλα πεζοδρόμια, με ήσυχα και άλλα γεμάτα κόσμο σημεία…Πλατείες και πάρκα. Περνώντας λοιπόν μια μέρα περιπλανώμενη τσούπ βλέπω τον “Σκίουρο” πίσω από τις μουριές! Μαγαζί που ξεχωρίζει από άποψη αισθητικής και τοποθεσίας… Μοιάζει επίγειος παράδεισος μακριά από τη ζέστη και τους πολύβουους δρόμους.
Σαν περιπλανώμενοι παραμυθιού θα μπούμε στον πειρασμό να δοκιμάσουμε… Τι έχει να μας φιλέψει ο Σκίουρος; Ορεκτικά από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα όπως μπουρέκια λαχανικών, λουκουμάδες τυριών, γεμιστή μπαλοτίνα κοτόπουλου και τηγανιά. Δροσερές σαλάτες με ιδιαίτερα τυριά και ευφάνταστες σώς. Χορταστικά, μη τυποποιημένα burgers αυθεντικό αμερικάνικο, κοτόπουλο και βουβαλίσιο. King steak με ποιοτικό μοσχαρίσιο κρέας Black Angus και ποικιλίες συνοδευτικών. Ακολουθούν πολλές επιλογές για τους λάτρεις του καλού κρέατος. Γενναιόδωρες μερίδες, φρέσκες και πεντανόστιμες. Εμείς που είμαστε και γλυκατζήδες θα βουτήξουμε μετά χαράς τα κουτάλια μας στα αφράτα banoffee και cheesecake.

Λαχταριστά Burgers Δροσερά Cocktail

Αν τύχει και περνάς βράδυ θα δροσιστείς με παραμυθένια κοκτέιλ Fresh vibes με gin, αγγούρι, τζίντζερ, λάιμ, μέλι ή το Mangoka με βότκα, μάνγκο, τζίντζερ, μέλι, λάιμ και bitters. Επίσης το εξωτικό Rum Passiflora σε στέλνει σε σμαραγδένιες παραλίες με ρούμι, φρούτο του πάθους, τζίντζερ, λάιμ, κασάσα, bitters.

[wt-tip]Μαρ. Γερουλάνου 137 & Κομνηνών, Αργυρούπολη τηλ. 210-9642336 | fb: Σκίουρος φαγητό & ποτό[/wt-tip]