Όσα σβήνει το κύμα… μένουν στην καρδιά μας!

DCIM100GOPRO

Δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός. Για να πω την αλήθεια.. είναι κάτι που συνειδητοποίησα λίγο πριν ολοκληρωθεί η ύλη και αυτού του τεύχους. Η εβδομαδιαία εξάρτηση που λέγεται.. ΠΑΛΜΟΣ και του οποίου το PULSE αποτελεί μέλος και τμήμα του, κάνει το χρόνο να κυλά σα νερό. Ναι, όπως ήδη γνωρίζετε ο ΠΑΛΜΟΣ διανύει το 26ο έτος της κυκλοφορίας του και το Pulse, το νέο μέλος του, έγινε κιόλας ενός! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
Το Pulse δεν μπήκε μόνο στην καρδιά σας, αλλά και στην τσάντα ή τη βαλίτσα σας. Έγινε κοσμογυρισμένο. Δεν άφησε νησί, παραλία, λιμάνι ή βουνοπλαγιά. Το πήρατε μαζί στις διακοπές σας και έτσι γύρισε ανά την Ελλάδα γεμίζοντας τα ξένοιαστα καλοκαιρινά ζεστά βράδια. Μέρος των φωτογραφικών στιγμιότυπων που μας στείλατε δημοσιεύεται στο τρέχον τεύχος και έπεται συνέχεια.
Η ενημέρωση δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Έχει τη βαρύτητα του λόγου του γράφοντα και όλα όσα συνεπάγεται η έρευνα για την έγκυρη είδηση. Ιδιαιτέρως στην εποχή του αχανούς διαδικτύου και των εύκολα διαδεδομένων ψευδών ειδήσεων (fake news). Αλλά και της ανωνυμίας που πολλές φορές κρύβει η χρήση του. Ένα είδος στρουθοκαμηλισμού που κανείς «κρύβεται» πίσω από μια IP υπολογιστή (η οποία μπορεί να μαρτυρήσει τα πάντα γι’ αυτόν). Η ανωνυμία του διαδικτύου αναλύεται στο τρέχον τεύχος.
Η παιδεία και η κατάρτιση δεν άφησε ασυγκίνητο το Pulse#5. Αφουγκραζόμενο τις ανάγκες σας έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στην εκπαίδευση με άρθρα και προτάσεις που θα σας βγάλουν από τα διλλήματα και θα σας ξεκαθαρίσουν τις σκέψεις σας.

Δε θα σας κρατήσω άλλο. Το Pulse #5 είναι δικό σας!
Και μην ξεχνάτε ότι… όσα σβήνει το κύμα ή παίρνει ο άνεμος – κατά περίπτωση – μένουν αναμνήσεις χαραγμένες στην καρδιάς μας.
Καλή Ανάγνωση!