Ζήσε την εμπειρία για μοναδικές θαλάσσιες αποδράσεις με την i-speed!

Eνα μόνο βήμα αρκεί για να βρεθούμε από τη στεριά της Γ’ Μαρίνας Γλυφάδας μέσα σε ένα από τα ταχύπλοα σκάφη αναψυχής της i-speed. Μετά; Η θαλάσσια απόδραση ξεκινά και μαζί της μια μοναδική εμπειρία.
Δε χρειάζεται ειδικές γνώσεις χειρισμού, καθώς η i-speed φροντίζει για την απόδραση σας – πάντα με ασφάλεια – και σας παρέχει τον κυβερνήτη του σκάφους. Αν πάλι διαθέτετε άδεια χειριστή, μπορείτε να το ενοικιάσετε και χωρίς πλήρωμα.
Τα βήματα για την ενοικίαση ενός ταχύπλοου σκάφους αναψυχής είναι πανεύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε τον προορισμό σας. Για όλα τα άλλα φροντίζει η i-speed. Η πολυετής εμπειρία εγγυάται τις καλύτερες θαλάσσιες αποδράσεις.

• Γενικά για την εταιρεία i-speed

Η χώρα μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία ακτών αλλά και νησιών (16.000 χλμ ακτογραμμή, εκ των οποίων τα 7500 χλμ βρίσκονται στα νησιά του ελληνικού αρχιπελάγους), κάτι που αποτελεί ένα σπάνιο γεωμορφολογικό χαρακτηριστικό για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο. Διαθέτει την μεγαλύτερη ακτογραμμή από όλες τις χώρες της Μεσογείου και αξίζει να σημειωθεί ότι η Μεσόγειος είναι σήμερα ο πρώτος παγκοσμίως τουριστικός προορισμός. Αυτή η πανέμορφη ακτογραμμή σε συνδυασμό με τα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά των Ελληνικών θαλασσών, μας δημιούργησε το ερέθισμα για να μπορούμε να διαθέτουμε ενοικιαζόμενα σκάφη, ώστε όσοι ενδιαφέρονται να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την μαγευτική ομορφιά που προσφέρει το θαλάσσιο τοπίο.
Έτσι δημιουργήθηκε η εταιρεία i-speed, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης ταχυπλόων σκαφών αναψυχής, με έδρα τη Γλυφάδα. Η εταιρεία δημιουργήθηκε για τους φίλους της θάλασσας και της περιπέτειας, προκειμένου να καλύψει την ανάγκη τους για απόδραση από την καθημερινότητα, με βασική προτεραιότητα την ασφάλεια. Χάρη στην αγάπη και το πάθος μας για τη θάλασσα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση που ικανοποιεί και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Η πολυετής εμπειρία μας στις ελληνικές θάλασσες, εγγυάται τις καλύτερες διακοπές και εξορμήσεις.

“You spend time on land,
you live life on water”

• Γιατί η έδρα σας είναι στη Γλυφάδα;

Η Γλυφάδα είναι ο τόπος μας, είναι η πόλη στην οποία γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Γι’ αυτό την επιλέξαμε ως έδρα του γραφείου μας και χρησιμοποιούμε για βάση των σκαφών μας την Γ’ Μαρίνα της Γλυφάδας. Άλλωστε, η Γλυφάδα αποτελεί το κέντρο των Νοτίων Προαστίων και περιβάλλεται από όμορφους θαλασσινούς προορισμούς.

• Πόσο εύκολο είναι να ενοικιάσει κανείς ένα σκάφος αναψυχής; Χρειάζεται να έχει δίπλωμα;

Η i-speed μεριμνά και προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία για μοναδικές θαλάσσιες αποδράσεις. Για να ενοικιαστεί ένα σκάφος απαιτείται επικοινωνία με την εταιρεία μας προς διερεύνηση διαθεσιμότητας. Σε καταφατική περίπτωση, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να το ενοικιάσει, εφόσον είναι κάτοχος άδειας χειριστή ταχυπλόου σκάφους. Αν όμως δεν διαθέτει άδεια χειριστή, μπορεί να το ενοικιάσει με κυβερνήτη που τον παρέχουμε εμείς.

• Υπάρχει περιορισμός στους επιβαίνοντες;

Η χωρητικότητα των σκαφών σε επιβαίνοντες καθορίζεται από το τύπο του κάθε σκάφους. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σκαφών σχετικά με τη χωρητικότητά τους, η οποία κυμαίνεται από έξι (06) μέχρι δώδεκα (12) άτομα. Σκοπός και στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε αριθμητικά όλο το φάσμα των ατόμων (ζευγάρια, οικογένειες, φίλους μέχρι και μεγάλες παρέες).

• Ποιοι είναι οι προορισμοί που καλύπτει η i-speed;

Η i-speed καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα. Οι προορισμοί εξαρτώνται από τις ανάγκες που έχει ο κάθε πελάτης μας. Παρόλα αυτά, εμείς προτείνουμε κοντινούς προορισμούς στα πεντακάθαρα νερά της Γλυφ­άδας που ενδείκνυνται για μονοήμερες εκδρομές, όπως είναι τα νησιά Υδρούσα και Φλέβες, αλλά και σχεδιάζουμε μαζί με τους πελάτες μας ειδικές εκδρομές σε προορισμούς ανάλογα με τις ανάγκες τους.

• Καθημερινές ή Σαββατοκύριακα; Καλοκαίρι, χειμώνα ή κάθε εποχή έχει τη δική της χάρη για μια κοντινή απόδραση;

Οι θαλάσσιες εκδρομές είναι το ίδιο όμορφες όλες τις ημέρες του χρόνου και όλες οι εποχές είναι ιδανικές για μια θαλάσσια απόδραση, ανφυσικά το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Ανάλογα την εποχή βέβαια οργανώνεται και η αντίστοιχη εκδρομή. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ενοικιαστεί τα σκάφη μας σε χειμερινή περίοδο για μία όμορφη θαλάσσια εκδρομή στα νερά του Σαρωνικού. Άλλωστε η θάλασσα δεν είναι μόνο για κολύμβηση, είναι και για άλλες δραστηριότητες (θαλάσσιος περίπατος, ψάρεμα, κλπ).

• Γιατί να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος την i-speed;

Η i-speed διαθέτει τον χαμηλότερο τιμοκατάλογο στην αγορά. Στόχος μας είναι να αποδείξουμε σε όλους ότι η εκδρομή με σκάφος είναι πολύ οικονομική και όλοι μπορούν με ελάχιστα χρήματα να απολαύσουν τη θάλασσα από μία διαφορετική όψη αυτή της αναψυχής και της απόλαυσης.

[wt-tip]Χωρικών 2 , Γλυφάδα, 16675, Αττική / Chorikon 2, Glyfada, 16675, Attika GR Τηλ./ Tel: +30 2108982859 / +30 6977008633 / +30 6980023427 – Fax: +30 210 8982857 Βάση σκαφών / Boat Base: 3η Μαρίνα Γλυφάδας / 3rd Marine of Glyfada Email: info@ispeed.gr – Website: www.ispeed.gr[/wt-tip]