Πουτίγκα Λιναρόσπορου με Μήλο και Κανέλα

Υλικά για 1 μερίδα

• 1/2 φλιτζάνι πολτό μήλου (έτοιμος βιολογικός πολτός χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή βράζουμε ένα ξεφλουδισμένο μήλο για 10 λεπτά και πολτοποιούμε)
• 1 κουταλιά σούπας τριμμένο λιναρόσπορο
• ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα Κεϋλάνης
• 3 κουταλιές στραγγιστό γιαούρτι
• 2 κουταλιές τραγανές μπουκιές Βρώμης Super Breakfast με ταχίνι
• Φετάκια μήλου

Εκτέλεση
Ανακατέψτε τον πολτό μήλου με τον λιναρόσπορο και την κανέλα σε ένα μικρό μπολ. Αφήστε το μείγμα να δέσει για 3 ώρες τουλάχιστον. Σερβίρετε με το γιαούρτι και τo Super Breakfast και διακοσμήστε με λεπτές φέτες μήλου.