Parfait Γιαουρτιού με Super Breakfast

Υλικά για 2 μερίδες

• 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
• 1 κουταλιά μέλι ή σιρόπι σφενδράμου ή στέβια
• 1 βολβό φυσική βανίλια
• 4 κουταλιές τραγανές μπουκιές Βρώμης Super Breakfast με ταχίνι
• 1 κουταλιά τριμμένοι ξηροί καρποί
• 1 φλ. φρέσκο μάνγκο, ροδάκινο ή βερίκοκα κομμένα σε καρέ ή ρόδι

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το γλυκαντικό και τους σπόρους της βανίλιας. Ανακατεύουμε την granola με τους ξηρούς καρπούς. Γεμίζουμε τον πάτο 2 ποτηριών με το 1/2 του μείγματος γιαουρτιού, από πάνω τοποθετούμε το 1/2 του μείγματος της granola και το 1/2 των φρούτων. Επαναλαμβάνουμε τελειώνοντας με φρέσκα φρούτα. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει και να δέσει για 2-3 ώρες και σερβίρουμε