Color Contouring: Το τέλειο αποτέλεσμα μαλλιών που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις!!

Πριν περίπου 2 χρόνια, η Kim Kardashian σύστησε στο γυναικείο κοινό μέσω του make up artist της Mario Dedivanovic., το make up contouring. Μια τεχνική που παίζει με τις σκιάσεις και τα έντονα χαρακτηριστικά για να τονίσει ή να καλύψει σημεία στο πρόσωπο μας. Αυτή η επαναστατική τεχνική, μπορεί να αλλάξει ακόμα και το σχήμα του προσώπου μας!
Εμπνευσμένη από το makeupcontouring, η μόδα αυτή «συνεργάζεται» με την προσωπολογία και περνάει πλέον στα μαλλιά για να μας κάνει να αναδεικνύουμε τα μοναδικά μας χαρακτηριστικά! Με την ειδική τοποθέτηση χρώματος στα μαλλιά, αναλόγως το σχήμα προσώπου μπορούμε να δώσουμε βάθος παίζοντας με τις σκιάσεις, να τονίσουμε το δέρμα, τα μάτια και κάθε τι μοναδικό, αλλά ακόμα και να καλύψουμε ατέλειες! Έτσι λοιπόν μπορούμε χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ να έχουμε ένα λαμπερό αποτέλεσμα με προέλευση από τα μαλλιά μας!
Ένας δυνατός συνδυασμός που συμβαδίζει με το Color Contouring είναι τα μπεζ χρώματα! Ταιριάζουν σε κάθε τύπο γυναίκας σε θερμές ή ψυχρές αποχρώσεις και είναι το ιδανικό trend για να μας τονίσει την επιδερμίδα και τα μάτια. Τα μπεζ χρώματα αποτελούν έναν τέλειο καμβά για να ολοκληρωθεί το color contouring στα δικά σας μαλλιά και να ξεχωρίσετε με την φυσική σας ομορφιά!