Office…Plus: Συνοδοιπόρος στα επαγγελματικά σας βήματα…

Η Office Plus ξεκίνησε το διάβημα της το 2015 στο κτίριο της οδού Γούναρη δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την εκπλήρωση των αναγκών τόσο νέων επαγγελματιών όσο και παλαιότερων οι οποίοι επιθυμούν να στεγάσουν το έργο τους εκεί. Παρέχει τον χώρο και τις υπηρεσίες που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας για να επεκτείνει την εργασιακή του ιδέα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Ελαφρύνει έτσι τον επαγγελματία από επιπλέον βάρη και άγχη του οικονομικού προϋπολογισμού καθώς και άλλων θεμάτων πρακτικής φύσεως. Οι υπηρεσίες της Office Plus έχουν προτιμηθεί από γνωστές εταιρίες όπως η Notis Cranes, Dinner In the Sky, Euro status και De Agostini. Πρόσφατα εγκαινιάστηκε και το δεύτερο κτίριο Office Plus στην περιοχή του Ελληνικού επαληθεύοντας έτσι την επιτυχία της επιχειρηματικής ιδέας.

[wt-tip]Δίνει τα εφόδια και τις λύσεις για την υλοποίηση του οράματος σας.[/wt-tip]
Ο κ. Γιώργος Ιατρίδης διευθυντής και ιδρυτής της Office Plus μιλάει στο Pulse πιο αναλυτικά για την ιδέα.

[P]: Σε ποιον απευθύνεται η Office Plus Business Center;
Γιώργος Ιατρίδης: H Οffice Plus απευθύνεται σε κάθε είδους επαγγελματία. Από μια Start Up εταιρεία που μόλις ξεκινάει τα πρώτα της επιχειρηματικά πλάνα και μια εταιρεία που απλά επιθυμεί να στεγαστεί σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου μπορεί να καλύπτει κάθε της επαγγελματική ανάγκη παγιώνοντας έτσι τα μηνιαία της έξοδα μέχρι τον επαγγελματία που επιθυμεί απλώς να κλείσει μια αίθουσα συσκέψεων για τις συναντήσεις του ή ένα Training Room για την εκπαίδευση του προσωπικού του.
Επιπλέον έχουμε δημιουργήσει ένα Συνεδριακό Κέντρο χωρητικότητας 50 ατόμων στη Γλυφάδα με έναν άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο χώρο σε συνδυασμό με ένα φιλικό και αναπαυτικό Lounge για τις ώρες διαλείμματος. Επιλέγοντας κάποιος να στεγαστεί σε κάποια από τα γραφεία μας επωφελείται πλήρους εξοπλισμού με PC, Internet, 40άρα τηλεόρασή, κλιματιστικό, εργονομικά γραφεία με συρταριέρα, ψηφιακή τηλεφωνική συσκευή πολλαπλών λειτουργιών και έχει πρόσβαση σε κοινόχρηστο εκτυπωτή, Fax, scanner και φωτοτυπικό, ΔΕΚΟ κοινόχρηστα και καθαρισμός περιλαμβάνονται μέσα στο μίσθωμα.

[P]: Γιατί κάποιος να έρθει στην Office Plus; Τι οφέλη έχει;
Γ.Ι.: Η γκάμα των υπηρεσιών που έχουμε δημιουργήσει -μεταξύ άλλων-υπηρεσίες τηλεγραμματείας, γραμματειακής υποστήριξης, εικονικά γραφεία, ταχυδρομικές θυρίδες, αποθήκες φορολογικών εδρών προσφέρουν στον κάθε επαγγελματία που σέβεται την δουλεία του, τον χρόνο και τα χρήματά του την άνεση να επιλέξει την υπηρεσία που κάθε φορά του ταιριάζει παγιώνοντας τα έξοδά του στο ελάχιστο, σε ένα πακέτο που έχουμε διαμορφώσει και είναι το πλέον ανταγωνιστικό της αγοράς.

[P]: Ξεκινήσατε το πρώτο Επιχειρηματικό Κέντρο στη Γλυφάδα και σήμερα σας βρίσκουμε και στο Ελληνικό. Μιλήστε μας για αυτό το εγχείρημα.
Γ.Ι.: Συγκεκριμένα το πρώτο Office-Plus ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2015 στοv 2ο όροφο ενός κτιρίου στο No 78 της Γούναρη. Πριν καν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησης και να φιξάρουμε το οργανωτικό κομμάτι, όλα τα γραφεία είχαν ενοικιαστεί τόσο από Start Up όσο και από γνωστές εταιρείες όπως η Notis Cranes, Dinner In the Sky, Euro status και De Agostini. Aυτό μας οδήγησε στο να πρέπει άμεσα να δημιουργήσουμε ένα νέο επιχειρηματικό κέντρο στα Νότια Προάστια, αυτό του Ελληνικού επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης στο Νο 28, μόλις 100 μέτρα από το μετρό!
Στόχος μας είναι να ακολουθούμε τις εξελισσόμενες ανάγκες κάθε επιχειρηματία και να γινόμαστε συνοδοιπόροι σε κάθε του επαγγελματικό στόχο.

ΔΕΚΟ κοινόχρηστα και καθαρισμός περιλαμβάνονται μέσα στο μίσθωμα.

[P]: Οι παροχές μεταξύ των δύο κέντρων διαφέρουν; Προσφέρει κάτι παραπάνω το κέντρο του Ελληνικού;
Γ.Ι.: Η ιδέα της Office Plus είναι η ίδια σε όποιο σημείο και αν δημιουργηθεί μελλοντικά. Σίγουρα ακολουθούμε την τεχνολογία και αυτή είναι ο οδηγός μας σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την άρτια εξοπλισμένη υποδομή που παρέχουμε, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό επαγγελματία. Για το λόγο αυτό έχουμε διατηρήσει ίδιες υπηρεσίες και στα δύο μας Κέντρα (Γραφεία, Meeting Rooms, Τηλεγραμματεία, Γραμματειακή Υποστήριξη, Ταχυδρ. Θυρίδες). Το κτίριο του Ελληνικού προσφέρει μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Εκπαιδεύσεων Προσωπικού/Σεμιναρίων χωρητικότητας 30 ατόμων (Τraining Room), ενώ το κτίριο της Γλυφάδας διαθέτει Συνεδριακό Κέντρο χωρητικότητας 50 ατόμων (Conference Room). Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το στολίδι μας, το οποίο βρίσκεται στη ναυαρχίδα μας, στο κτίριο της Γλυφάδας. Έναν Prive V.I.P. χώρο τον Horizon Suite, ιδανικός για executive συναντήσεις στελεχών εταιρειών και εταιρικών Events. Είναι ένας πολυχώρος που μπορεί να συνδυάσει ένα meeting με ένα χαλαρό κοκτέιλ μεταξύ συνεργατών με θέα τη θάλασσα.

[P]: Επόμενα σχέδια;
Γ.Ι.: Όσον αφορά τα επόμενα σχέδιά μας, αυτά περιλαμβάνουν ένα τρίτο κτίριο, ακόμη μεγαλύτερο, επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας. Μετά από συνεχές ενδιαφέρον που έδειξαν πελάτες μας, επόμενος σταθμός ίδρυσης της Οffice Plus πρόκειται να είναι επί της Λεωφ. Κηφισίας. Tο κυριότερο συγκριτικό πλεονέκτημά μας είναι η εμπειρία, οι ανταγωνιστικές μας τιμές σε συνδυασμό με την ποιότητα. Σημαντικότερο όμως όλων είναι η οικογενειακή ατμόσφαιρα και η διάχυτη θετική αύρα του επιχειρείν που επικρατεί εντός της Office Plus, σε αντίθεση με αντίστοιχες λύσεις που είναι λίγο έως πολύ απρόσωπες.

[wt-tip]Κτήριο Α: Δημ. Γούναρη 78 Άνω Γλυφάδα 16561 | Κτήριο Β: Λεωφ. Βουλιαγμένης 28, Ελληνικό (πλησίον μετρό) Τηλ.:2112120777 | Fax : 211 212 0776 | Email: info@office-plus.gr[/wt-tip]