Ταξιδέψτε στις πιο όμορφες χώρες τις Ευρώπης

[wt-tip]Το your way travel προτείνει: …Μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από οικονομικά πακέτα για το γαμήλιο ταξίδι σας! Επιλέξτε το ιδανικό ανάλογα με τις επιθυμίες και τα ενδιαφέροντα σας![/wt-tip]

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Το εναλλακτικό Άμστερνταμ!
Το Άμστερνταμ συνδυάζει το ρομαντικό με το μοντέρνο, το εναλλακτικό και το νεανικό στοιχείο. Είναι η πρωτεύουσα όπου χτυπά η καρδιά της Ολλανδίας. Δικαίως έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός καθώς η συνδιαλλαγή κουλτούρων και τάσεων του κόσμου δημιουργεί πρωτοποριακές επιλογές σε μουσικά, πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα. Από την άλλη, υπάρχει αυτή η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της πόλης με τα παλιά αρχοντικά και οι εργατικές γειτονιές, τα οποία σε συνδυασμό με τα φωτισμένα νερά των καναλιών και τα γεφυράκια προσδίδουν ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα. Ολοζώντανη πόλη με πολλά ποδηλατικά ντριν-ντριν στους υπεράριθμους ποδηλατοδρόμους της. Καλλιτέχνες, μουσικοί, φοιτητές από κάθε χώρα καθώς και πολυάσχολοι εργαζόμενοι απαρτίζουν το σύνολο του πληθυσμού του Άμστερνταμ.

Το Your way travel προτείνει:
Επισκεφθείτε “το μύλο τoυ Rembrand” στις όχθες του ποταμού Amstel, το επιβλητικό μουσείο “Rijks”, το εντυπωσιακό “Στάδιο Αρένα”, την πανύψηλη “Δυτική Εκκλησία”, το Παλάτι του Βασιλιά , τον πλωτό κεντρικό Σταθμό, κάποια από τα αξιοθέατα που βρίσκονται στην πόλη που επιπλέει στη θάλασσα…Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το παζάρι λουλουδιών τις γκαλερί και τα μουσεία. Τα ψαράδικα χωριά Marken και Volendam και τα τοπικά παραδοσιακά τυροκομεία με το φημισμένο Ολλανδικό τυρί .

ΤΣΕΧΙΑ

Πράγα, η παραμυθένια πόλη!
Η Πράγα είναι μια παραμυθένια πόλη χτισμένη στον ποταμό Μολδάβα, με έντονο το στοιχείο του μπαρόκ και του γοτθικού ρυθμού στους ναούς και τα κτίσματα της. Το ταξίδι θα το βιώσετε σαν πρωταγωνιστές μεσαιωνικού παραμυθιού καθώς είναι απίθανο να μη σας συνεπάρει η μαγεία και η γοητεία που αποπνέει η λεγόμενη “χρυσή πόλη”.

Το Your way travel προτείνει:
Η πρώτη επίσκεψη ξεκινά με τα αξιοθέατα της παλιάς πόλης περιπλανώμενοι στα γραφικά σοκάκια της θα διαπιστώσετε ότι δεν έχει ομοιότητα με κανένα άλλο μέρος παρά μόνο με το ονειρικό. Μέσω της Γέφυρας του Καρόλου με 32 αγάλματα να την κοσμούν από τον 14ο αιώνα θα κατευθυνθείτε προς το περίφημο αστρονομικό ρολόι και το πύργο της πυρίτιδας. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε τη μαγευτική καστρούπολη και τους γοτθικούς ναούς της πόλης. Ακολουθεί κρουαζιέρα στο ποταμό Βολτάβα. Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση “μαύρου θεάτρου” στην πόλη όπου γεννήθηκε αυτό! Ακολουθεί περιπλάνηση στη παραμυθούπολη ΤσέκσυΚρούμλοβ και στη λουτρόπολη του Καρόλου, Κάρλοβι Βάρυ.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

Γαμήλιο ταξίδι με φόντο τον μυστηριακό ρομαντισμό της Βενετίας!
Η Βενετία έχει κι αυτή άρωμα από παραμύθι….Τα βελούδινα κανάλια της έχουν εμπνεύσει έργα διάσημων συγγραφέων όπως ο Εντγκάρ Άλλαν Πόε, ο Σαίξπηρ και ο Τόμας Μαν. Είναι μια πόλη βυθισμένη στο νερό και τα μόνα μέσα με τα οποία μπορείτε να μετακινηθείτε στα πλαίσια της…Είναι τα γεφυράκια της, το vaporetto και οι γόνδολες. Μπορείτε να επισκεφθείτε το γοτθικής αρχιτεκτονικής παλάτι των Δόγηδων και να δείτε την περίφημη “γέφυρα των Στεναγμών”. Θα βρείτε πολλές εκκλησίες και παλάτια- μουσεία περασμένων αιώνων που συντηρούνται μέχρι σήμερα, θα σας θυμίσουν εικόνες βιβλίων με αναφορές σε ανάλογη εποχή. Συνδυάζει το φωτεινό και το σκοτεινό κομμάτι καθώς είναι το πρωί χρωματιστή με αρκετά ζωηρή τουριστική κίνηση, ενώ το βράδυ ο συνδυασμός κτιρίων και νερού όπου αυτά αντικατοπτρίζονται…Αποπνέουν ατμοσφαιρισμό και μαγεία. Είναι ο πλέον ρομαντικός προορισμός αρκεί να διαλέξετε προσεκτικά την εποχή και τα μέρη τα οποία θα επισκεφθείτε στο ταξίδι σας. Συστήνονται οι εποχές του Φθινόπωρου και η αρχή της Άνοιξης ως καταλληλότερες για να επισκεφθείτε την Βενετία, ξεφεύγοντας από τα πλαίσια των αυστηρώς τουριστικών αξιοθέατων. Προτιμήστε τα στέκια των ντόπιων και της Βενετσιάνικης εκλεκτής κουζίνας, ανακαλύψτε τις άγνωστες, στο ευρύ κοινό, πτυχές της Βενετίας.

Το your way travel προτείνει:
…Μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από οικονομικά πακέτα για το γαμήλιο ταξίδι σας! Επιλέξτε το ιδανικό ανάλογα με τις επιθυμίες και τα ενδιαφέροντα σας!