Στάσου πλάι μου

Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας είναι αποτέλεσμα καλής επικοινωνίας, συνεργασίας, συντονισμού που ποτέ δεν είναι κάτι δεδομένο.

Είναι το ιδανικό επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό για το οποίο προσπαθούμε καθημερινά. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Όμως οφείλεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να παρέχεις στους αναγνώστες και τους συνεργαζόμενους ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε στο εγχείρημα μας, ο ένας τον άλλο και σε αυτό που πραγματικά αγαπάμε. Την επικοινωνία, την αυθεντική, όμορφη, ουσιαστική επικοινωνία.

Προωθούμε το έντυπο γιατί πιστεύουμε σε αυτό ως ενημερωτικό μέσο διαχρονικής αξίας, μη ξεχνάτε scripta manent (τα γραπτά μένουν). Μπορείτε πάντα να αξιολογήσετε το περιεχόμενο και να κρίνετε. Από τα καλά σας λόγια και την εμπιστοσύνη σας στο Pulse και από την αναγνώριση της εφημερίδας παίρνουμε δύναμη και ιδέες για να συνεχίσουμε το ταξίδι.

Ταξίδι για εμάς δεν είναι μόνο οι διακοπές (που είναι και επίκαιρες σε αυτό το τεύχος) αλλά το ξεκίνημα κάθε τεύχους, η αναζήτηση θεμάτων, η υλοποίηση και η διατύπωση ιδεών, η δημιουργική πορεία του περιοδικού μέχρι το τύπωμα και τη διανομή του. Ελπίζουμε το Pulse #4 να σας κρατήσει καλή παρέα σε παραλίες και ξαπλώστρες, δίπλα από πιάτα με καρπούζι και αγκαλιές με τον ανεμιστήρα, σε εξοχικά και στην πόλη, σε στάσεις λεωφορείων και σε λιμάνια αναχώρησης για νησιά.

Ποδηλατάδες στην πόλη, comics με συνεντεύξεις από τον Αντώνη Βαβαγιάννη (Κουραφέλκυθρα) και τον Βαγγέλη Χατζηδάκη (Phat Comicz), καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ, συνέντευξη από την τραγουδίστρια Χρύσα Σιγάλα, Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, θερινό σινεμά και προτάσεις για έξοδο στα νότια προάστια. Δροσιστικές υγιεινές συνταγές με Superbreakfast και αφιέρωμα στην υγεία με συμβουλές για το καλοκαίρι, για εμάς αλλά ακόμη και για το κατοικίδιο μας. Απ’ όλα έχει το Pulse #4 κι ακόμη περισσότερα.

Enjoy…Καλό καλοκαίρι!