Αφήνουμε πίσω το παλιό… Ονειρευόμαστε το καινούργιο!

Mια φορά το χρόνο – κάποιοι ίσως και περισσότερες φορές μέσα σε αυτόν – κάνουν μια ανασκόπηση των όσων συνέβησαν βγάζοντας από τη λίστα τις εκκρεμότητες και προσθέτοντας νέους στόχους. Ο απολογισμός αυτός βοηθά στο να υπάρχει μια σταδιακή βελτίωση και μια ανανέωση και ανακατεύθυνση. Άλλωστε κάθε χρόνος που περνά μας προσθέτει εμπειρίες που δεν είχαμε στους μήνες που αφήνουμε πίσω μας και σε συνδυασμό με την νοσταλγία των εορτών και το χριστουγεννιάτικο κλίμα μας δίνει εκείνη την ώθηση που χρειαζόμαστε για να ονειρευτούμε κάτι νέο, να ξεβολευτούμε από την καθημερινότητα και να θέσουμε νέους στόχους.
Καθετί νέο συνοδεύεται από όνειρα και κρύβει ελπίδες και ρίσκο. Πάντα η νέα χρονιά βάζει αυτά τα όνειρα σε προτεραιότητα και πάντα κάνει μια ανακατάταξη των νέων στόχων με όσους δεν διεκπεραιώθηκαν για τον οποιοδήποτε λόγο.
Οι στόχοι που παραμένουν σταθεροί για την ομάδα του Pulse είναι η ενημέρωσή σας, η παρουσίαση θεμάτων που πάντα κάτι νέο έχουν να μας πουν και να μας εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας. Πάντα μέσα από την οπτική των ειδικών που είναι οι καταλληλότεροι για να μας λύσουν απορίες.
Το εγχείρημα για την έκδοση του Pulse δεν έγινε όπως καλά γνωρίζεται στις αρχές του 2016 αλλά προς τα τέλη του. Σήμερα όμως χάρη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται και μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει ότι θα σας κρατά συντροφιά και τη νέα χρονιά!
Κόντρα στο ρεύμα της εποχής που μας θέλει όλους καθηλωμένους μπροστά από μια οθόνη, το Pulse συνεχίζει την προσπάθεια να αξιοποιούνται όλες οι αισθήσεις. Και όσοι ξέρουν καλά το έντυπο, η αίσθηση του φρεσκοτυπωμένου φύλλου, η αφή στο δημιούργημα είναι πραγματικά ανεκτίμητης αξίας!

Δε σας κρατάω άλλο! Το Pulse #6 είναι δικό σας!
Καλές γιορτές με υγεία και τύχη!