ROUTE 32 Rock‘n’ Blues

Στις εφηβικές μας εξορμήσεις θυμάμαι να ψάχνουμε σαν τρελοί για μαγαζάκια που να παίζουν ροκ και metal μουσική εί δυνατόν κοντά στην περιοχή μας.

Τα μαγαζιά αυτά στα νότια προάστια ήταν δυσεύρετα και σπάνια (όπως και σήμερα) για την ακρίβεια. Ο παιδικός ενθουσιασμός, ωστόσο, όταν βρίσκουμε ένα μέρος με τη μουσική, το στυλ και τους ανθρώπους που αισθανόμαστε οικεία είναι πάντα ο ίδιος…

Στην Αργυρούπολη συναντάμε ένα τέτοιο ξεχωριστό μουσικό καταφύγιο, για μας του βαρέου ρεπερτορίου, το Route 32!

Βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος αν ψάχνεις για μια ξύλινη μπάρα με καθαρά ποτά και θες να αράξεις και να πιείς τα τζάκ και τις μπύρες σου υπό τους ήχους rock, metal, blues…Γενικώς εναλλακτικών μουσικών.

Αν νοσταλγείς κομματάρες από δεκαετίες 70’s, 80’s, 90’s είσαι στο κατάλληλο μέρος για να σου σηκωθεί ξανά η τρίχα όπως τότε που τα πρωτοάκουσες, αλλά και για να ακούσεις νέες κυκλοφορίες.

Με τον κόσμο γύρω σου να κοπανιέται και να τραγουδάει θα μπεις αμέσως στο κλίμα χωρίς καθόλου αναστολές. Το ροκ είναι γνήσιο, αυθόρμητο, πηγαίο, αντισυμβατικό και παθιάρικο και για να βρίσκεσαι εδώ πάει να πει πως το έχεις μέσα σου…

route32-ps2

Επομένως, let it out!

Δίνεται το βήμα σε μικρές και μεγάλες μπάντες αλλά και σε άτομα που ασχολούνται με τη μουσική να εκφραστούν μέσω αυτής, στο φιλόξενο stage του μαγαζιού που δεν κάνει διακρίσεις…

Μοναδικό «κριτήριο» είναι η αγάπη για την μουσική. Το κοινό αγκαλιάζει όλες τις προσπάθειες και συνήθως είναι ούτως ή άλλως έτοιμο «να πάρει φωτιά»! Έτσι λοιπόν κάθε Τετάρτη στο Wednesday’s jam sessions ανεβαίνει και τζαμάρει όποιος το λέει η καρδούλα του- αδιακρίτως- καλή διάθεση και όργανα να υπάρχουν!

Η ατμόσφαιρα σε συνεπαίρνει, ο κόσμος είναι «δικός μας», ο ήχος δυνατός και καθαρός…

Η μπάρα the place to be όπου θα εξυπηρετηθείς με χαμόγελα και χαβαλέ. Τα παράθυρα που κοιτάνε στη Βουλιαγμένης και στο πάρκο προσφέρονται για ρεμβασμό όταν θα ακούς τις μουσικάρες σου, ειδικά αν έξω βρέχει κιόλας!

[wt-tip]Λ. Βουλιαγμένης 32 (παράδρομος Λ. Βουλιαγμένης προς Αθήνα, 20μ. απ’ το μετρό), Αργυρούπολη[/wt-tip]

route32-ps3