Live the Beauty & Glamour Experience στη Γλυφάδα

Η τέχνη της φωτογραφίας, σε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και λάμψης!

Όταν η φωτογραφία αποδεικνύει ότι είναι τέχνη και όταν έκφανση αυτής καθρεφτίζει, όχι μόνο την εξωτερική, αλλά και την εσωτερική ομορφιά της κάθε ψυχής, τότε σίγουρα αναφερόμαστε στην ομάδα του Photo Spirit.

Οχτώ χρόνια δημιουργίας, οχτώ χρόνια που η Ευαγγελία και Κωνσταντίνα Μπούρμου, παρέα με το Γλυφαδιώτη Χρήστο Ιακωβάτο, χαρίζουν χαμόγελα, αποτυπώνοντας σημαντικές στιγμές του καθενός και φέρνοντας στην επιφάνεια της έκφρασης συναισθήματα και πτυχές της προσωπικότητας που απλά περίμεναν να πέσει ο προβολέας πάνω τους για να φωτιστούν.

Με τόσο πλούσιο υλικό με το πέρασμα των χρόνων, οι φύλακες των αναμνήσεων θα ξεφυλλίσουν μαζί μας το ημερολόγιο τους με την συμμετοχή τους στην Γιορτή του Καλοκαιριού που εγκαινιάζεται την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:00 στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας και θα διαρκέσει έως τις 11/7.

Στην Έκθεση θα μας ταξιδέψουν σε αξέχαστες ιστορίες γάμων, βαπτίσεων, βραδινών πορτρέτων, θα μας παρουσιάσουν το καινοτόμο φωτογραφικό project, το Photowalk και θα μας κλείσουν το μάτι σε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και λάμψης! Αν κάθε γυναίκα θέλει να νοιώσει σαν πρωταγωνίστρια, δεν έχει παρά να επισκεφτεί τη Γιορτή του Καλοκαιριού κι ένας νέος κόσμος θα ανοιχθεί!

Live the Beauty & Glamour Experience!