Σπιρτούλης, το αγαπημένο στρουμφάκι της γνώσης

Ο Σπιρτούλης, το αγαπημένο στρουμφάκι της γνώσης έφτιαξε ένα παραμυθένιο χωριό για όλα τα παιδιά από 3-15 ετών.

Για την προσχολική ηλικία τα πρωινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης αναλαμβάνουν να καλλιεργήσουν την επικοινωνία, την ομαδικότητα, τα ταλέντα και τις δεξιότητες στα παιδιά από 3 ετών και μέχρι την ηλικία του νηπιαγωγείου.

Το μαθησιακό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων επιτρέπει στο κάθε παιδί να παίξει, να διασκεδσει, να κοινωνικοποιηθεί, αλλά και να ακονίσει το μυαλό του και να γνωρίσει την άμιλλα.

Οι μαθητές δημοτικού και γυμνασίου μαθαίνουν μέσα από την καθημερινή μελέτη να οργανώσουν και να αγαπήσουν το διάβασμα. Μεθοδολογική προσέγγιση και κάλυψη κενών είναι από τους βασικούς μας στόχους, μαζί με την ολοκλήρωση των σχολικών υποχρεώσεων για όλα τα μαθήματα εντός του χρονοπλαισίου.

Επιπλέον, λειτουργούν τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για το γυμνάσιο στα βασικά μαθήματα, έτσι ώστε ο μαθητής να επικεντρώνεται όπου παρουσιάζει αδυναμία.

Εξειδικευμένη ειδική παιδαγωγός αξιολογεί και προτείνει ατομικά προγράμματα θεραπείας σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και με αγάπη για το παιδί, προσκαλούμε όλους τους μαθητές να μεταμορφωθούν σε… Σπιρτούληδες!!!

[wt-tip]Αγαμέμνωνος 48, Γλυφάδα, Τηλ. 210 9610027, 6944 376087, 6942 982360, spirtoulis@yahoo.gr[/wt-tip]