Το Σουβλάκι του Κόλλια απευθύνεται αποκλειστικά σε καλοφαγάδες

Αν είστε καλοφαγάδες και έχετε απαιτητικό ουρανίσκο τότε έχετε βρει το στέκι σας στο Σουβλάκι του Κόλλια στην Αργυρούπολη. Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος που δημιούργησαν δύο αδέρφια, ο Κωνσταντίνος και ο Νίκος, έχει ανοίξει τις πόρτες του από τις αρχές του Οκτώβρη. Σε αυτόν το χώρο έβαλαν όλο το μεράκι αλλά και την εμπειρία τους στο χώρο της εστίασης. Ο Κωνσταντίνος με προϋπηρεσία στο Costa Navarino, Dubai και Αμερική και ο Νίκος εξ Αμερικής, βέροι Αργυρουπολίτες που θέλησαν να προσφέρουν στην πόλη τους υψηλής ποιότητας παροχές στην εστίαση.
Γευστικές προτάσεις σε μεγάλες ποσότητες και συνταγές ιδιαίτερες θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τα όσα μέχρι σήμερα ξέρατε για τα… σουβλατζίδικα. Μια επίσκεψη «Στο Σουβλάκι του Κόλλια» θα σας πείσει και θα σας εθίσει στο καλό φαγητό. Αυτό είναι σίγουρο.
Αν πάλι θέλετε μερικές κατευθυντήριες γραμμές για το τι να δοκιμάσετε εμείς θα σας προτείνουμε οπωσδήποτε να γευτείτε τη σαλάτα Blue Cheese και εναλλακτικά τη σαλάτα του «Κόλλια». Εκτός από τις τραγανές τηγανιτές πατάτες που σερβίρονται σε κουβαδάκι αξίζει να δοκιμάσετε το γεμιστό μπιφτέκι. Για τους πιο συντηρητικούς ο γύρος είτε κοτόπουλου, είτε χοιρινός θα σας αφήσει άφωνους. Η μερίδα έρχεται σε μεγάλο βαθύ πιάτο και όσο και να τρως… αργείς να δεις τον πάτο του πιάτου. Αρκεί να αναφέρουμε ότι εμείς φεύγοντας πήραμε και ταπεράκι. Εκείνο που μας κέρδισε και αξίζει να τονιστεί είναι το άψογο και γρήγορο σέρβις.
Το κατάστημα διατίθεται για κοινωνικές εκδηλώσεις. Λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη 01:00 το πρωί.

[wt-tip]28η Οκτωβρίου 46 | Αργυρούπολη | 210 9965 556 | ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ από 12:00 έως 00:30 www.tosouvlakitoukollia.gr | FB Το Σουβλάκι του Κόλλια [/wt-tip]