DIMORE στη Γλυφάδα: Το μεγαλύτερο κατάστημα εσωρούχων

Γνωστά στους περισσότερους από εμάς ως τα μεγαλύτερα καταστήματα εσωρούχων με τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς… Πρόκειται για το ‘’Tres Jolie”, κατάστημα του Ηλία Σταυρόπουλου που το 2008 άνοιξε και στη Γλυφάδα! Στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Dimore παραμένοντας υπό την διεύθυνση του κου Σταυρόπουλου. Χωρίς να χάσει επ’ ουδενί από την καλή φήμη που έχουν χτίσει τα καταστήματα για το εξυπηρετικό προσωπικό, την ποικιλία σε εσώρουχα και homewear καθώς και τις χαμηλότερες τιμές εκπτώσεων (Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου) στην αγορά.

Dimore Γυναίκα
Νυχτικό, Ρόμπα, Φόρμα, Φόρεμα
Πυτζάμα, Παντελόνι, Ένδυση

Ο καιρός κρύωσε και τι καλύτερο από ζεστά και χουχουλιάρικα ρούχα για να κινούμαστε ξεκούραστα και άνετα μέσα στο σπίτι μας; Στο Dimore θα βρούμε μια τεράστια γκάμα από επιλογές σε χρώματα και μεγέθη.  Όσο για τα εσώρουχα μπορεί κάθε γυναίκα να βρει αυτό που της ταιριάζει ανεξαρτήτως ηλικίας, μεγεθών και στυλ! Τα σχέδια, τα χρώματα καθώς και η ποικιλία (sexy, θηλυκό, άνετο και διακριτικό, αθλητικό) είναι τόσο μεγάλη που δυσκολεύεσαι να διαλέξεις… Εκεί είναι που έρχεται η ευγενέστατη υπάλληλος να σου «λύσει τα χέρια» με τις κατάλληλες προτάσεις και απαντήσεις.

Dimore Άνδρας
Πυτζάμα, Φόρμα, Ρόμπα

Το κατάστημα δεν έχει αμελήσει τις ανάγκες των ανδρών (επίσης παντός ηλικίας και μεγεθών) στα εσώρουχα και στο homewear. Υπάρχει πληθώρα προτάσεων και σχεδίων σε πολύ προσιτές τιμές. Ανδρικές πυζάμες, φόρμες και ρόμπες. Όλα όσα χρειάζεται ο άνδρας εντός σπιτιού.
Κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος των Χριστουγέννων δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο δώρο για τον/τη σύντροφο, τη φίλη αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό… Από ένα σετ υπέροχα θηλυκά εσώρουχα που προσδίδουν αυτοπεποίθηση, αισθησιασμό και σαγήνη στην συνολική εικόνα μας ή άνετα και ζεστά ρούχα για να απολαμβάνουμε τη χειμωνιάτικη θαλπωρή του σπιτιού μας.

Επισκεφθείτε το κατάστημα για περαιτέρω πληροφορίες και εξερεύνηση αλλά και την ιστοσελίδα www.dimore.gr απ’ όπου μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά κομμάτια της συλλογής που σας ενδιαφέρουν! Μείνετε συντονισμένοι

[wt-postfp position=center]www.dimore.gr Επισκεφτείτε το e-shop και επωφεληθείτε από τις προσφορές [/wt-postfp]

[wt-tip]Γρ. Λαμπράκη 49, Γλυφάδα 16675 Τηλ.: 210-9609501, Fax: 210-9609503 Fb: Dimore, Twitter: Dimore.gr Instagram: dimoreglyfada[/wt-tip]