Φιλέτο μοσχάρι α λά Στρογκανοφ

Υλικά:
250gr ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ γιαούρτι ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4 μοσχαρίσια φιλέτα
2 εσαλότ κομμένα σε κυβάκια
4 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε λωρίδες
50ml μπράντι
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
2 κ.σ. πάπρικα
100gr μανιτάρια κομμένα σε φέτες

[wt-tip]Εκτέλεση: Αλατοπιπερώνετε και τηγανίζετε τα φιλετάκια σε ένα καυτό τηγάνι με λάδι για 4 λεπτά. Βγάζετε το κρέας από το τηγάνι και κρατάτε το ζωμό σε ένα δοχείο. Επαναφέρετε το τηγάνι στην φωτιά και τηγανίζετε ελαφρά τα εσαλότ, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Αφού ψηθούν προσθέστε το μπράντυ και τα αγγουράκια τουρσί. Ρίχνετε την πάπρικα και το γιαούρτι στο τηγάνι και το επαναφέρετε στην φωτιά. Προσθέστε το ζουμί του κρέατος. Βάζετε το κρέας μέσα στην σάλτσα και μαγειρεύετε στην επιθυμητή θερμοκρασία. Σερβίρετε με ρύζι ή ζυμαρικά.[/wt-tip]