10 τυχεροί αναγνώστες του Pulse Magazine κερδίζουν…ByRaki flavor!!!

Το Pulse #3 σας κερνάει μια «αλλιώτικη» τσικουδιά! Η περιέργεια μας να μάθουμε τι γίνεται όταν ενώνεται η παραδοσιακή τσικουδιά με γεύσεις από φρούτα… έφτασε ως το Ηράκλειο της Κρήτης! …Εκεί ανακαλύψαμε το ByRaki flavor σε 19 funky γεύσεις και χρώματα που μπορείτε να γευτείτε σε αναρίθμητους συνδυασμούς. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με διαφορετικούς τρόπους σερβιρίσματος, σε συνταγές μαγειρικής, στη ζαχαροπλαστική και σε συνδυασμούς κοκτέιλ μέχρι και καφέ.

Όποιος βιάζεται…κερδίζει!

Τα 10 τεμάχια ByRaki Flavor των 200ml θα διεκδικήσουν εκείνοι που θα στείλουν mail με όνομα – επώνυμο και προσωπικά στοιχεία (τηλ., διεύθυνση κατοικίας) στο win@pulsemag.gr έως τις 31/3/2017. Η κλήρωση των έγκυρων συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και οι τυχεροί του διαγωνισμού θα ενημερωθούν με απαντητικό mail και τηλέφωνο ώστε να παραλάβουν το δώρο τους.

ByRaki Flavor…

Υ.Γ. Οι νικητές θα φωτογραφηθούν με το δώρο τους και οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν στο επόμενο τεύχος μας καθώς και στα social media του Pulse Magazine, εφόσον το επιθυμούν!