AMMO …Κάθε ώρα της ημέρας έχει το στέκι της

Περνώντας απ’ έξω θα σου τραβήξει το βλέμμα για το ξεχωριστό στυλ του με έντονα χρώματα, urban πινελιές και φινετσάτη πολυτέλεια. Στο δρόμο της Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα, ανάμεσα σε πάρκα, εμπορικά, τράπεζες και άλλα καταστήματα ακολουθεί τους all day ζωηρούς ρυθμούς της πόλης. Είτε είσαι της γειτονιάς, είτε διερχόμενος έχεις ήδη παρατηρήσει τη μεταμόρφωση του και τις αλλαγές που έχουν γίνει.
Το ξεκίνημα της μέρας συνοδεύεται με ποιοτικό καφέ delmocca 100% gourmet ποικιλία και αν δοκιμάσεις τις δροσερές σαλάτες με φρέσκα υλικά και τις ελαφρές χορταστικές τορτίγιες, θα ανυπομονείς για το διάλλειμα από τη δουλειά. Κατά το απόγευμα που θα σου ανοίξει η όρεξη για grande γλυκό, στείλε εκρήξεις ευτυχίας στον ουρανίσκο σου με λαχταριστά cheesecake και περιχυμένα με παγωτά πλούσιας υφής. Οι αγώνες ποδοσφαίρου συνοδεύονται από παγωμένες μπύρες και ζουμερά burgers και τραγανές τηγανητές πατατούλες που λατρεύουμε να κλέβουμε από το πιάτο!
Τα καλοκαιρινά βράδια ξεκινάνε χαλαρά και σταδιακά εκτινάσσονται στα άστρα… Μέσα από φρουτένιες γεύσεις, δυνατή μουσική και μπόλικο ρούμι. Ο ερωτισμός ανεβαίνει, είναι η εποχή του και είσαι στο AMMO με τη φίλη σου όπου Πέμπτες σου χει αφιέρωμα ladies night και σε κερνάει το δεύτερο ποτήρι ή μπουκάλι κρασί. Κυριακές cocktail party για να μυηθείς στα tiki cocktails με μόνο 5 ευρώ. Σου συνιστώ να δοκιμάσεις το zombie και το kill bill με βάση εξωτικά φρούτα σαν τον ανανά, φρούτο του πάθους, το βερίκοκο σε συνδυασμό με φρέσκο σιρόπι.
Τα σαββατοκύριακα χτυπούν στο ρυθμό του AMMO μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που παρτάρει ασύστολα γεμάτο κόσμο! Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σου, το ΑΜΜΟ σίγουρα είναι το στέκι σου!

[wt-tip]Δ. Γούναρη 137A & Όλγας, Άνω Γλυφάδα | Τηλ. 211 012 0884 Facebook.com/AmmoAllDayCafe.Bar | Instagram.com/ammoalldaycafebar[/wt-tip]