Παγωτό γιαούρτι μηλόπιτα

Το σπιτικό παγωτό γιαούρτι μπορεί να ικανοποιήσει θρεπτικά την ανάγκη μας γλυκό, ενώ μας προσφέρει ασβέστιο, προβιοτικά και υψηλής βιολογικής αξία πρωτεΐνη που μας χορταίνει για ώρες.

Υλικά για 1 μερίδα

Για το παγωτό γιαούρτι:
• 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
• 1 μήλο ξεφλουδισμένο
• 1 κουταλιά μέλι
• Κανέλα Κεϋλάνης
Για το γαρνίρισμα:
• 4 κουταλιές Super Breakfast με ταχίνι
• 1 μήλο ψιλοκομμένο
• 2 κουταλάκια μέλι

Εκτέλεση:
Για το παγωτό πολτοποιούμε σε μούλτι όλα τα υλικά και τοποθετούμε σε λεπτή στρώση ή σε παγοκύστη στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες. Σερβίρουμε σε μπολ τα ψιλοκομμένα μήλα, πασπαλίζουμε με κανέλα και λίγα Super Breakfast. Χτυπάμε στο μούλτι ξανά το παγωτό να γίνει κρέμα και το σερβίρουμε πάνω από τα φρούτα και το Super Breakfast. Γαρνίρουμε με μέλι και φρέσκα φρούτα.