Eπίλεκτον, the older in town (since 1998)

«Χαράζει στο μυαλό σας εικόνες και γεύσεις»

Το «Επίλεκτον» είναι ένα γνωστό μέρος το οποίο επισκέπτεται κόσμος καθημερινά από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 4 τα ξημερώματα.

Προσφέρει καφέ το πρωί, φαγητό το μεσημέρι και ποτό το βράδυ, και γίνεται ένας προορισμός για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η new classic style αισθητική του προσελκύει επισκέπτες από όλα τα νότια προάστια- και όχι μόνο- καθώς επίσης έχει γίνει και στέκι καλλιτεχνών.

Τα 20 χρόνια λειτουργίας του μαρτυρούν την καλή του ποιότητα και το καθιστούν το παλαιότερο κέντρο συνάντησης στην πόλη.

Το μαγειρευτό φαγητό που σερβίρεται στο «Επίλεκτον» φημίζεται, όπως και τα πιάτα καλής και υγιεινής διατροφής που έχει επιμεληθεί ο διατροφολόγος Διονύσης Πάνος Άδωνης.

Επίσης μπορείτε να βρείτε και πιάτα διαίτης από την Ελένη Πετρουλάκη καθώς και σπιτικές χειροποίητες πίτες, παρασκευασμένες με τον παραδοσιακό Ηπειρώτικο τρόπο, όπου τα χωριάτικα χειροποίητα φύλλα ανοίγονται με πλάστη.

 

Αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα υλικά είναι φρέσκα και οι σαλάτες κόβονται την στιγμή που παραγγέλνονται. Μπορείτε μάλιστα να φτιάξετε και τόστ ήclubsandwichμε συνδυασμούς υλικών της αρεσκείας σας.

epilekto-2

Έπειτα, το «Επίλεκτον» φροντίζει να σας φέρνει καφέ και φαγητό στον χώρο σας με delivery που λειτουργεί από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Για παιδικά πάρτι, συνεστιάσεις και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση το Επίλεκτον αναλαμβάνει με catering την πλήρη κάλυψη εύκολα, γρήγορα και ποιοτικά.

[wt-tip]Μπορείτε να το επισκεφθείτε με μία βόλτα στην Ανδρέα Παπανδρέου 5, ή να παραγγείλετε τον καφέ και το φαγητό σας καλώντας στο 210- 89 41 120. [/wt-tip]