ΝΑNOU donuts στην Άνω Γλυφάδα

Τα γνωστά πλέον σε όλους, λαχταριστά donuts της εταιρίας NANOU (που ιδρύθηκε από τον Γιάννη Νανούρη) έχουν χρόνια τώρα την πρώτη θέση στα νότια προάστια αλλά και στις επιλογές μας όσον αφορά τα donuts. Αφού φτιάχνονται από τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

Το πρατήριο του συμπαθέστατου κ. Κωσταντίνου Κριθαρούλα φέρνει στη γειτονιά μας στη Γ. Γεννηματά τις εν λόγω παραδεισένιες γλυκές και αλμυρές απολαύσεις.

Πολλά απογεύματα μας έχει πιάσει η λιγούρα για γλυκό μετά τη δουλειά, στο δρόμο για το φροντιστήριο, μετά τον καφέ για να μην πω και μετά…το γυμναστήριο. Είναι η πρώτη γεύση που θα μας έρθει στο μυαλό…

‘Οποιος έχει δοκιμάσει την γέμιση πραλίνας και τις διάφορες επικαλύψεις των ολόφρεσκων donuts καταλαβαίνει αμέσως, τι εννοώ.

Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε γλυκές (σοκολάτα, κρέμα Bavaria, delizioso, bueno, κρέμα bitter, σταφίδα, κανέλα, φράουλα, βατόμουρο, μπανάνα – καραμένα, λεμόνι, stevia) και αλμυρές (λουκάνικο, τυρί, πατάτα, κιμά, καπνιστό σολομό) γεύσεις, καθώς επίσης donuts και παγωτίνια.

Αν τελικά ακόμη δε σας δελεάσαμε και επιμένετε στην υγιεινή διατροφή, κάντε μας παρέα με τον 100% φυσικό χυμό ροδιού χωρίς πρόσθετα που διαθέτουν τα NANOU. Παραγγελίες χονδρικής γίνονται επίσης δεκτές.

[wt-tip]Γ. Γεννηματά 119- Άνω Γλυφάδα, Κώστας Κριθαρούλας, Καθημερινά 18:00- 21:30, Τηλ: 6944710392, Email: nanou.glyfadas@gmail.com[/wt-tip]

nanou-donuts-1