rethink: Η Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα

Στην εποχή της ταχύτητας και της άμεσης πληροφόρησης, των συχνών αλλαγών και των καθημερινών ‘το σύστημά σας αναβαθμίστηκε αυτόματα’ μηνυμάτων, μπορούμε να μιλήσουμε για ‘update’ στην εκπαίδευση;

Με μια λέξη: ‘Ναι!’ Αυτό ανακαλύπτει ο γονέας, ο ενήλικας σπουδαστής, αλλά και ο επαγγελματίας όταν επισκέπτεται το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης ‘RETHINK EDUCATION’ στη Γλυφάδα.

Μόλις μπεις στο χώρο, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι διαφορετικό υπάρχει εδώ. Άπλετο φώς γεμίζει το χώρο, χρώματα που αντανακλούν ζωή και διακόσμηση φτιαγμένη με μεράκι, ένα περιβάλλον που δε θυμίζει σε τίποτα το κλασσικό ‘φροντιστήριο’.  ‘Μα δεν είμαστε’, θα σου πει ο κ. Παναγιώτης Αγγελάκης, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Κέντρου. Το πρώτο ‘update’ μόλις έχει γίνει.

‘Μας ενδιαφέρει η προσωπική και ακαδημαϊκή επιτυχία των σπουδαστών μας, κάθε ηλικίας’, συνεχίζει, και με απόλυτο επαγγελματισμό σου εξηγεί τον τρόπο που θα μάθεις να μιλάς τη γλώσσα. Διαδραστικό υλικό, e-books, case studies, CLIL, debates, STEM Education, παρουσιάσεις, πραγματική αναδιαμόρφωση της εκπαίδευσης. Δεν είναι τυχαία η επωνυμία ‘RETHINK EDUCATION’ και αντιλαμβάνεσαι ότι όντως η μεθοδολογία που ακολουθούν είναι βασισμένη σε διεθνή πρότυπα εκπαίδευσης. Το δεύτερο ‘update’.

Όσο συνεχίζουν τα ‘updates’ καταλαβαίνεις πως όταν συνδυάζονται η πολυετής διδακτική εμπειρία, οι νέες τεχνολογίες και η απίστευτη όρεξη να προσφέρεις εκπαίδευση δημιουργείται πραγματικά ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γίνεις μέρος. Μέρος της εκπαίδευσης του 21ου αιώνα.

[wt-tip]Γρηγορίου Λαμπράκη 10, 16674 Γλυφάδα | τηλ: 210 8941 481 | Email: info@rethinkedu.gr | www.rethinkedu.gr[/wt-tip]