• 3 φλιτζάνια άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο
• 1 φλιτζάνι κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
• 1 φλιτζάνι τριμμένο καρότο καλά στυμμένο
• 1 ξινόμηλο κομμένο σε κύβους
• 4 κουταλιές ψιλοκομμένο σέλερι
• 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο (μόνο το άσπρο μέρος)
• 3 κουταλιές ελαιόλαδο
• 1 κουταλάκι ξύδι
• 200gr. στραγγιστό γιαούρτι ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
• 150gr. μαγιονέζα
• 1 κουταλάκι μουστάρδα
• 1/2 φλιτζάνι ρόδι
• Μαϊντανό
Εκτέλεση:
Αφού ψιλοκόψουμε τα λαχανικά, τα βάζουμε σ’ ένα μπολ και σ’ ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι, την μαγιονέζα και την μουστάρδα. Προσθέτουμε το λάδι και το ξύδι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τα 2/3 του μείγματος στα λαχανικά και ανακατεύουμε.
Βάζουμε την σαλάτα σε μια φόρμα και την αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες. Ξεφορμάρουμε και την καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα γιαουρτιού. Την διακοσμούμε με τους σπόρους του ροδιού και τον μαϊντανό.