Ένα… χριστουγεννιάτικο χωριό στο κέντρο της Γλυφάδας

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται το Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Φέτος θα βρίσκεται στη νησίδα της Γρ. Λαμπράκη, που περικλείεται από τις οδούς Α. Μεταξά & Κύπρου. Καθημερινά, συνεργεία στήνουν μικρά και μεγαλύτερα σπιτάκια, ενώ τα παιχνίδια αναμένεται να είναι μεταξύ άλλων τρενάκι και τραμπολίνο.

Η απόφαση για να γίνει Χριστουγεννιάτικο χωριό πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία στις αρχές του Νοέμβρη. Εξηγώντας τις σκέψεις της διοίκησης ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου τόνισε ότι «τα προηγούμενα χρόνια δεν ευοδώθηκε μια προσπάθεια να υπάρξει μια χριστουγεννιάτικη εγκατάσταση στην πόλη μας στα πρότυπα που εμείς έχουμε σκεφτεί όπως γίνεται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις». Και τόνισε πως επιθυμεί μια οργανωμένη χριστουγεννιάτικη υποδομή με ήπιες εγκαταστάσεις και όχι σε τύπο λούνα παρκ.

Η κίνηση αυτή έχει σκοπό τη δημιουργία ενός υπαίθριου πολυχώρου, που θα προάγει τη διασκέδαση, θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα στο κέντρο της πόλης και την τουριστική προβολή, θα συνεισφέρει στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Μην ξεχνάτε πως η «Κόκκινη Κυριακή» έρχεται στη Γλυφάδα στις 18 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 20:00 και η διασκέδαση αναμένεται να φτάσει στο πικ της.