Το… PULSE συνεχίζει το ταξίδι του!

Το δεύτερο τεύχος του Pulse είναι έτοιμο και ενισχυμένο! Κυκλοφορεί με περισσότερες σελίδες και θέματα.
Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε το νέο μας εγχείρημα από την πρώτη στιγμή και που το βάλατε στην καρδιά σας. Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και ταυτόχρονα μας δεσμεύει ώστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να σας προσφέρουμε την καλύτερη ενημέρωση.
Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε το Pulse πιστεύουμε ότι αποτελεί τη χαρούμενη νότα αισιοδοξίας. Ελπίζουμε ξεφυλλίζοντας το να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα και να πάρετε ιδέες για τις γιορτές.
Στο τρέχον τεύχος σας παρουσιάζουμε πολλές προτάσεις και μια νέα όψη από τα Νότια Προάστια. Το Golf της Γλυφάδας αποτελεί έναν κοντινό προορισμό, στο κέντρο της πόλης και είναι ιδανικό για όποιον θέλει να γνωρίσει το άθλημα και το χώρο. Μια έκταση καταπράσινη που σαγηνεύει και εκείνους που αθλούνται αλλά και όσους θέλουν απλά να ηρεμήσουν από τους θορύβους της πόλης.
Το Pulse φιλοξενεί επίσης τον Παναγιώτη Πιτσίνιαγκα, Συντονιστή Βιωματικών Παρεμβάσεων – Motivational Speaker στον ΣΚΕΠ ο οποίος μας τονίζει… «Επειδή δεν κυκλοφορούν άτομα με αναπηρία θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν και τους δυσκολεύουμε τη μετακίνηση. Οπότε δε βγαίνουν και συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος. Αυτό προσπαθούμε να χαλάσουμε». Καλό είναι να σκεφτόμαστε τα άτομα με αναπηρία στην καθημερινότητά μας και όχι μόνο στις Παγκόσμιες ημέρες.
Ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών, το Pulse έκανε τη βόλτα του στην αγορά και σας παρουσιάζει προτάσεις για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα και γιατί όχι και για εσάς τους ίδιους.
Κι επειδή με τη βόλτα ανοίγει και η όρεξη στις σελίδες του Pulse παρουσιάζονται προτάσεις για φαγητό, ποτό, καφέ και ότι μπορεί να σας κάνει όρεξη. Εμείς σας αφήνουμε να το ξεφυλλίσετε με την ησυχία σας.
Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία! Και όλα τα άλλα έπονται…
Το ταξίδι μας… συνεχίζεται! Μείνετε εν πλω!