Η πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου παίρνει χρώμα στα ζαχαροπλαστεία Τσίρου

Η πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου πλησιάζει και τα καταστήματα Tsirou μας βάζουν σε γλυκούς πειρασμούς αφού δεν έχουμε να επιλέξουμε μόνο μεταξύ των κλασσικών συνταγών. Ασφαλώς τα μελομακάρονα, οι δίπλες (τυλιχτές και παραδοσιακές) και οι κουραμπιέδες έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις μας, όμως μπαίνοντας στα καταστήματα Tsirou μπορούμε να βρούμε τις πιο εντυπωσιακές γεύσεις ακόμα και σε γλυκά που χαρακτηρίζονται για την παραδοσιακή γεύση τους. Για όλους εκείνους που ο χρόνος τους πιέζει ασφυκτικά και σκέφτονται πως θα τον προλάβουν φτιάχνοντας την βασιλόπιτα, σας έχουμε ευχάριστα. Επισκεφτείτε οποιοδήποτε κατάστημα και θα βρείτε βασιλόπιτες, που δε θα προδώσουν την έλλειψη χρόνου σας, στους καλεσμένους σας αφού είναι καθημερινά φρέσκιες.
Αν πάλι δεν έχετε προλάβει να ετοιμάσετε το κέρασμα τα καταστήματα Tsirou σας λύνουν τα χέρια αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε από τα έτοιμα μενού με βασιλόπιτα. Σας προσφέρονται τέσσερις συνδυασμοί με δυνατότητα προσαρμογής στα δικά σας δεδομένα και τις ανάγκες σας.
Όσοι θέλετε να εντυπωσιάσετε και να μην ακολουθήσετε την πατροπαράδοτη συνταγή με τα γνωστά χριστουγεννιάτικα γλυκά μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Tsirou πρωτότυπα γλυκά που αφήνουν άναυδους και τους πιο απαιτητικούς όπως τα cake pops Rudolph, santa, snow man, xmas tree. Τα χριστουγεννιάτικα cake και cookies. Τις 3D τούρτες santa claus, minions, ginger tree, igloo. Ενώ ιδιαίτερα επιβλητικό είναι το σοκολατόσπιτο!

[wt-postfp position=center]Περιηγηθείτε στο www.tsirou.gr και εξερευνήστε όλα τα σχέδια![/wt-postfp]

ΓΛΥΦΑΔΑ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΚΑΡΕΑΣ | HILTON | ΠΑΓΚΡΑΤΙ

[wt-tip]www.tsirou.gr | Γρ. Λαμπράκη 75, Γλυφάδα[/wt-tip]