ΠανΔώρα DanceBeat – Can you feel the (dance) beat?

Πόσες είναι οι φορές που πιάνουμε τον εαυτό μας να σιγοτραγουδάει ένα αγαπημένο κομμάτι και το πόδι να χτυπάει ρυθμικά κάτω από το γραφείο? ‘Η εκείνες οι λιγοστές στιγμές που βρεθήκαμε να χορεύουμε με την ψυχή μας και ξαφνικά όλη η βραδιά μεταμορφώθηκε?
Ο Χορός είναι μια εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου από πάντα. Ειδικά σήμερα που μέσα στις σκέψεις, τις υποχρεώσεις και τις σκοτούρες της καθημερινότητας προσπαθεί να βρει απόδραση στον καναπέ, την τηλεόραση και τα αέναα scroll down στο timeline του facebook.
Πιο βαθιά, υπάρχει μια ανάγκη για επαφή με το σώμα, τον εαυτό και το πνέυμα.

Μια ανάγκη να περάσουμε από τη ρομποτική της καθημερινότητας, σε μια δυνατότητα έκφρασης, εκτόνωσης, χαράς, ομορφιάς και κοινωνικοποίησης. Μια ανάγκη να επιτρέψουμε στο σώμα να ελαφρύνει μέσα από την κίνηση, και στο μυαλό να αδειάσει, δίνοντας τη σκυτάλη στην καρδιά και την αίσθηση.
Όποιος κι αν είναι ο λόγος που δε χορεύετε ακόμα, μια επίσκεψη στη σχολή χορού ΠανΔώρα DanceBeat του Θεοδόσιου Ευάγγελου Χολέβα, φτάνει για να βιώσετε τη διαφορά. Εκεί που χορός δε γνωρίζει σύνορα και διαχωρισμούς ηλικίας, φύλου και χορευτικού επιπέδου.
Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να μπούν στο ρυθμό, να νιώσουν το «Παν» που είναι η αγάπη για το χορό και να λάβουνε τα «Δώρα» τους από αυτόν, με Χαρά και Ομορφιά. Διαλέγοντας ανάμεσα σε διάφορα είδη όπως Latin, Ballroom, Freestyle, Zumba®, Oriental, Ελληνικοί Χοροί κ.α., μπορεί ο καθένας να μάθει Χορό, είτε απλά γιατί το θέλει, είτε για να ασχοληθεί πιο ολοκληρωμένα ή και επαγγελματικά με αυτόν.
Άλλωστε η σχολή είναι ανοιχτή από τις 10:00 το πρωί ως αργά το βράδυ, με μαθήματα να συμβαίνουν όλες τις ώρες, είτε Ομαδικά, είτε Ατομικά, και δασκάλους που αγαπούν το Χορό, και χαίρονται να τον μεταδίδουν.

Ο Θεοδόσιος Ευάγγελος Χολέβας, ξεκίνησε να την ενασχόληση με το χορό στη Θεσσαλονίκη από τα εφηβικά του χρόνια. Αρχικά με Latin και Ballroom Χορούς και στη συνέχεια ευρύτερη εκπαίδευση μέσα από μαθήματα, σεμινάρια, διαγωνισμούς και ταξίδια σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία έχοντας βρεθεί στη σκηνή να χορεύει δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Pitbull, ο Vanilla Ice κ.α.
Μας είναι βέβαια γνωστός και από τη συμμετοχή του για 3 σεζόν στο Dancing with the Stars, ως χοροδιδάσκαλος, χορογράφος και παρτενέρ. Σήμερα, μοιράζεται την αίσθηση, την εμπειρία και την αγάπη του για το Χορό, με ανθρώπους που θέλουν να το λάβουν.
Το μότο είναι «Μπες στο Χορό!». Γιατί η απόφαση είναι σήμερα. Και το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα σας περιμένει δωρεάν, με ένα τηλέφωνο στο 217.7120858 ή μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.pandoradancebeat.com

[wt-tip]Ανθέων 23 | Γλυφάδα | email: info@pandoradancebeat.com | fb: DanceBeat ΠανΔώρα[/wt-tip]