Light on Hatha Yoga (Skyros Yoga)

Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, το στρές, το άγχος, η θλίψη είναι λίγα από τα αισθήματα που παλεύει μέσα του ο άνθρωπος. Πίσω από αδικαιολόγητα ξεσπάσματα μπορούμε να διακρίνουμε καταπιεσμένες σκέψεις και συναισθήματα. Γιατί συμβαίνει αυτό τώρα πιο συχνά από ποτέ στους ανθρώπους;
Ίσως γιατί έχει χαθεί η ουσιαστική επαφή του ανθρώπου με την ψυχή του, τους γύρω του και το σύμπαν (ο, τι δηλαδή μας περιβάλλει). Βρίσκοντας πάντα την εύκολη λύση το πρόβλημα παραμένει και αλλάζει μορφές ταλαιπωρώντας μας για χρόνια.


Μια έξυπνη κίνηση εξυγίανσης αυτής της κατάστασης… Είναι να ψάξουμε τη ρίζα του προβλήματος μας, να μάθουμε έναν τρόπο να το αντιμετωπίζουμε, να οπλιστούμε με καινούρια εφόδια και να φέρουμε την αλλαγή σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Αυτό ακριβώς μας βοηθά το YOGA SKYROS να κάνουμε έχοντας ως συμμάχους μας την άσκηση και την φιλοσοφία της yoga, του θεραπευτικό μασάζ με ειδικά έλαια (ξεχωριστό για τις ανάγκες κάθε ανθρώπου). Επίσης , χρησιμοποιείται η κινησιολογία (που ανέπτυξαν οι John F. Thie και Dr. Goodheart το 1930) με την ευεργετική επίδραση εκχυλισμάτων λουλουδιών για να ανακουφιστούν οι πόνοι και να αλλάξουν τα αρνητικά συναισθήματα σε θετικά .
Το YOGA SKYROS έχει την έδρα του στο νησί της Σκύρου αλλά και στη Γλυφάδα της Αθήνας όπου κόσμος όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό έρχεται για να παρακολουθήσει μαθήματα και ειδικά σεμινάρια για τον εαυτό του. Είτε να λάβει εξειδικευμένη επιμόρφωση ώστε να πάρει ο ίδιος πιστοποιημένη άδεια δασκάλου yoga.


Γίνονται μαθήματα που συμβάλλουν στην καταπολέμηση διαταραχών ύπνου, κατάθλιψης, πόνων μέσης. Καθώς και άλλα που συμβάλλουν στο χάσιμο περιττών κιλών, επίτευξη χαλάρωσης, εξομάλυνση συμπτωμάτων εμμηνόπαυσης, αρθρίτιδας και γήρατος. Κάθε προσέγγιση εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό. Επίσης παρέχονται ατομικά μαθήματα, ομαδικά, για οικογένειες αλλά και παιδικό τμήμα yoga που εξοικειώνει τα παιδιά με τη φιλοσοφία και το πνεύμα των σκοπών της.
Κάντε μια καινούρια αρχή κι ένα δώρο στον εαυτό σας αντικαθιστώντας τα αρνητικά συναισθήματα με γαλήνη, ηρεμία, ελπίδα και ευεξία ανακαλύπτοντας έναν ανώτερο και σοφότερο εαυτό!

* Προσοχή οι παραπάνω θεραπείες δεν αντικαθιστούν ιατρικές οδηγίες και συνταγογραφήσεις,
αλλά λειτουργούν υποστηρικτικά σε αυτές με φυσικές μεθόδους.

[wt-tip]Ορφέως 3 | Γλυφάδα | τηλ: 2109649557 | www.yogaskyros.com[/wt-tip]