KLIOmed-Άτομα με ειδικές ανάγκες και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν

Τα άτομα με αναπηρία αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα σχετικά με την ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο και την απαραίτητη για αυτούς αυτονομία. Συγκεκριμένα, πέρα από τη δυσκολία που εκ των πραγμάτων έχουν να αντιμετωπίσουν, οι λύσεις που καλούνται να βρουν αφορούν την καθημερινότητά τους εντός και εκτός σπιτιού.
Η έλλειψη ευαισθησία από τους κοινωνικούς παράγοντες είναι γεγονός και δεν απαιτείται περαιτέρω ανάλυση. Θα πρέπει, λοιπόν, να δούμε τι βοηθήματα υπάρχουν και εξυπηρετούν την καθημερινότητα των ανθρώπων με δυσκολίες, χαρίζοντας τους ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία.


Μπαστούνια, περιπατητήρες, αναπηρικά αμαξίδια εσωτερικού – εξωτερικού χώρου, αλουμινίου sport , τα οποία ανάλογα με την προσωπικότητα κάθε ενδιαφερόμενου, καλύπτουν την αντίστοιχη ανάγκη. Υπάρχουν διάφορα αξεσουάρ που διασφαλίζουν την αυτονομία και την άνεση, όπως τσάντες αμαξιδίου, τραπεζάκι, βάση ποτηριού και πολλά άλλα.
Πολλά είναι και τα βοηθήματα που εξυπηρετούν την απλή καθημερινότητα μέσα στο σπίτι. Για παράδειγμα υπάρχουν ποτήρια με ειδικές θήκες, μαχαιροπίρουνα, λαβές για διάφορες εργασίες, βοηθήματα γραφής, ένδυσης και πολλά άλλα που εξασφαλίζουν στο άτομο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανεξαρτησία και συνεπώς δύναμή και όρεξη για ζωή.
Η δυσκολία – αναπηρία ενός ατόμου είναι μέρος της συνολικής του ύπαρξης, συνεπώς δεν είναι η ταυτότητά του, αλλά μέρος αυτής και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται! Στόχος όλων στην KLIOmed να προσφέρουμε όλα όσα κάνουν το άτομο ενεργό και του διασφαλίζουν την φυσιολογική ανάπτυξη και εξέλιξη μέσα στη ζωή του.
Παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας θα βρείτε στο www.kliomed.gr.

[wt-tip]Κατάστημα: Γούναρη 217 | Άνω Γλυφάδα | Αποθήκες: Αγίου Νεκταρίου 499 Τηλ: 210 9650259 | Κιν: 694 8087638 site: www.kliomed.gr | e-mail: info@kliomed.gr[/wt-tip]