Ήρθε το Pulse!

Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του… PULSE!

Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε!

Η αγάπη που μας δείχνετε στην 25ετή πορεία μας και η εμπιστοσύνη σας στον τομέα της ενημέρωσης κάνει την οικογένεια του «Παλμού» να μεγαλώνει.

Η πορεία που μαζί διαγράφουμε μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας δίνει εκείνη τη δύναμη που χρειάζεται για να ανταπεξερχόμαστε τις όποιες καθημερινές δυσκολίες. Όμως ταυτόχρονα αποτελεί και για εμάς το κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι και να σας παρέχουμε ύψιστη ενημέρωση, έγκαιρα και έγκυρα.

PULSE! Ένα νεανικό περιοδικό που δημιουργήθηκε κατόπιν δικών σας παροτρύνσεων. Το όνομα του απόλυτα συνυφασμένο με το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας… τον ΠΑΛΜΟ!

Το Pulse έρχεται για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας, παρέχοντας σας ενημέρωση καθώς επίσης και ο οδηγός προτάσεων για τις εξόδους σας. Ποικίλης ύλης με αξιοπερίεργα αλλά και… παραδοσιακά θέματα. Άλλωστε όλα είναι μέσα στη ζωή!

Με πολύ μεράκι και όρεξη, η ομάδα του PULSE έβαλε το λιθαράκι, έκανε την αρχή! Όλοι νέα άτομα με φρέσκιες ιδέες.

Το πρώτο τεύχος είναι γεγονός! Όμως ότι δημιουργούμε γίνεται για εσάς γι’ αυτό επιθυμούμε την καθημερινή μας επικοινωνία και αναμένουμε τις προτάσεις σας για θέματα που χρήζουν… περισσότερης διερεύνησης. Σας περιμένουμε ώστε μαζί να διαμορφώνουμε την ύλη του κάθε τεύχους.

Το PULSE, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής που προστάζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας, κυκλοφορεί και διαδικτυακά αλλά και στα social media.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν!

Το ταξίδι… μόλις ξεκίνησε!