La Coccinella… Γάμος, βάπτιση και… παιδικό πάρτι. Ιδιαίτερες προτάσεις κάνουν την εκδήλωσή σας ξεχωριστή

Μια τόσο σημαντική… όσο και όμορφη στιγμή της ζωής μας περιλαμβάνει πολλά ή τα άκρως απαραίτητα αγαπημένα πρόσωπα, το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα που θέλουμε να αποδώσουμε σε αυτήν και θετικά “φορτισμένα” συναισθήματα. Τα συναισθήματα μας ωστόσο, τείνουν να φορτίζονται και αρνητικά στην προσπάθεια υλοποίησης των σχεδίων μας. Υπάρχουν οι προσδοκίες μας καθώς και οι προσδοκίες των αγαπημένων μας που πρέπει να συνδυαστούν όμορφα και αρμονικά. Τα διαφορετικά πρόσωπα, οι ηλικίες και τα γούστα που πρέπει να ικανοποιηθούν …Χωρίς όμως να ξεφύγουμε από το θέμα και το κίνητρο της στιγμής… Που είναι η δική μας στιγμή!
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την πληθώρα επιλογών και παροχών για την υλοποίηση της εκδήλωσης-ορόσημο στην ζωή μας ενδέχεται να μας μπερδέψουν και να μας αγχώσουν… Η “La Coccinella” με τη βοήθεια και τις προτάσεις της Βίκυς Αμερικάνου για τις εκδηλώσεις (γάμους, βαφτίσεις, παιδικά πάρτι) έρχονται κυριολεκτικά να μας λύσουν τα χέρια και να μας παράσχουν την επιλογή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τον “χαρακτήρα” κάθε περίστασης ξεχωριστά.
Ένας γάμος ή μια βάφτιση όπως και το παιδικό πάρτι, τα γλυκά, το φαγητό, οι μπομπονιέρες, η τούρτα, ο στολισμός προκαλούν μόνο το αίσθημα της ευχαρίστησης και όχι του πανικού. Μέσα σε τόσες όμορφες προτάσεις για μπομπονιέρες, στολισμό, παιδικά δωράκια και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά η Βίκυ δημιουργεί το ιδανικό πακέτο για τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.
Η δημιουργική απασχόληση και το face painting θα ξετρελάνουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη το ενδιαφέρον τους στην φαντασία και στο παιχνίδι να παραμένει ζωηρό ενώ ταυτόχρονα τα κρατά απασχολημένα και ασφαλή από απρόοπτα που θα μπορούσαν να τα θέσουν σε κίνδυνο. Ούτως ώστε και οι γονείς να μπορούν να απολαύσουν τις στιγμές της εκδήλωσης! Ανεμελιά και χαρά για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας!

[P]: Ποιά η ιστορία της Coccinella, πως αναπτύχθηκε το μεράκι για τις εκδηλώσεις;
Β.Α.: Η ιστορία μου με τις εκδηλώσεις ξεκίνησε από την αγάπη μου για τα παιδιά και τη δημιουργία το 2000, όταν ξαφνικά άφησα τους χώρους των ιατρείων και των χειρουργείων και πήρα της απόφαση να εστιάσω στη χαρά της ζωής!
Τα πράγματα ήρθαν σιγά – σιγά και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν και είναι αυτή που μου δίνει δύναμη για να συνεχίζω.

[P]: Πως υποδέχονται τα παιδιά τη δημιουργική απασχόληση και το face painting;
Β.Α.: Όλα αυτά τα -πολλά- χρόνια που ασχολούμαι με παιδιά, αυτό που διαπιστώνω είναι ότι όλα χρειάζονται προσοχή-φροντίδα και αλήθεια!
Όμως τα παιδιά όπως πολύ καλά γνωρίζεται, εκφράζονται μέσα από τη φαντασία. Έτσι τόσο η μεταμόρφωση σε κάποιο αγαπημένο ήρωα αλλά και η ευχαρίστηση ότι φτιάχνουν πράγματα με τα χέρια τους είναι πολύ αγαπημένες δραστηριότητες που καλύπτουν τα χαρακτηριστικά της κάθε ηλικίας.

[P]: Έχει αλλάξει το σκεπτικό από την εποχή των κλασικών εκδηλώσεων γάμου σήμερα; Πως;
Β.Α.: Το σκεπτικό σε γενικές γραμμές δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα και εννοώ ότι αυτό που θέλεις ή πρέπει να κάνεις, θα γίνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.. (προσκλητήριο – μπομπονιέρες – στολισμό εκκλησίας – μπουκέτο νυφικό-φωτογράφος -δεξίωση ή πάρτι)
Αυτό που πρέπει να κοιτάμε και είναι και αυτό που συμβουλεύω πάντα τους πελάτες μου είναι ότι κι αν επιλέξουμε να ταιριάζει στο χαρακτήρα του κάθε ζευγαριού, ώστε όλα να έρθουν φυσικά και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και όχι να μεταμορφώσουμε εκείνη τη τόσο σημαντική ημέρα σε μια παράσταση που θα έχει μόνο θεατές..

[P]: Υψηλές τιμές σημαίνουν απαραίτητα και υψηλή ποιότητα παροχών;
Β.Α.: Θα αντιστρέψω το ερώτημα σε “Οικονομικά πακέτα σημαίνει παίρνω κάτι λιγότερο;” Σίγουρα όχι, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις μέρες που ζούμε η υπερβολή δεν συνάδει με την οικονομική κατάσταση των περισσότερων…Υπάρχουν πάντα λύσεις που καλύπτουν όλα τα βαλάντια με γούστο και ποιότητα, το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους…

[wt-tip]LA COCCINELLA Βίκυ Αμερικάνου – Vicky Amerikanou ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ τηλ. 6985126177, e-mail: lacoccinella.pr@gmail.com[/wt-tip]