Κρέμα μπανάνα σοκολάτας με γιαούρτι, λιναρόσπορο και super breakfast

Ο λιναρόσπορος είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την συνταγή. Μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες, που περιλαμβάνει τροφές όπως δημητριακά με βρώμη, προωθεί την υγεία του πεπτικού συστήματος, τροφοδοτώντας τα ωφέλιμα βακτήρια, ενώ μπορεί να προάγει την απώλεια βάρους μέσω της μείωσης της πείνας και ενίσχυσης του κορεσμού.

Υλικά για 4 μερίδες

Για την κρέμα σοκολάτας
• 2 φλιτζάνια νερό
• 4 κουταλιές τριμμένο λιναρόσπορο
• 2 κουταλάκια κακάο ή χαρουπόσκονη
• 2 κουταλιές στέβια

Για την κρέμα μπανάνας
• 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
• 1 ώριμη μπανάνα

Για το γαρνίρισμα
• 8 κουταλιές Super Breakfast με ταχίνι
•Φρέσκα φρούτα

Εκτέλεση
Για την κρέμα σοκολάτα, ανακατεύουμε όλα τα υλικά της κρέμας σε κατσαρολάκι και ζεσταίνουμε μέχρι να πήξει. Για την κρέμα μπανάνα, πολτοποιούμε σε μούλτι την μπανάνα με το γιαούρτι. Σερβίρουμε σε μπολ πρώτα την κρέμα σοκολάτας, ενδιάμεσα Super Breakfast και φρέσκα φρούτα και πάνω την κρέμα μπανάνας. Γαρνίρουμε με Super Breakfast και φρέσκα φρούτα.