Μους σοκολάτας με γιαούρτι

Το κακάο είναι πηγή θεοβρωμίνης που μειώνει την κόπωση και τρυπτοφάνη, η οποία βελτιώνει και τη διάθεση ενισχύοντας την παραγωγή σεροτονίνης.

Υλικά για 2 μερίδες

Για την κρέμα σοκολάτας
• 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
• 1 ώριμη μπανάνa
• 2 κουταλάκια κακάο ή χαρουπόσκονη διαλυμένα σε λίγο νερό

Για το γαρνίρισμα
• 4 κουταλιές Super Breakfast με σοκολάτα
• Φρέσκα φρούτα

Εκτέλεση
Για την κρέμα σοκολάτα, πολτοποιούμε σε μούλτι την μπανάνα με το γιαούρτι και προσθέτουμε το κακάο. Σερβίρουμε σε μπολ την μισή κρέμα, ενδιάμεσα Super Breakfast και φρέσκα φρούτα και ολοκληρώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρουμε με το υπόλοιπο Super Breakfast και φρέσκα φρούτα.