Tsirou… Ένας γλυκός προορισμός στο κέντρο της Γλυφάδας

Μετρά 60 χρόνια – από το 1956 – στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής. Η εταιρεία ΤΣΙΡΟΥ διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία και διαθέτει πέντε καταστήματα – Καρέας, Παγκράτι, Hilton, Γλυφάδα και Πειραιά. Μια και μόνο επίσκεψη αρκεί για να μην ξεκολλάτε με τίποτα από τις γλυκές και γευστικές δημιουργίες τους.

Τα ΓΛΥΚΑ TSIROU παράγονται από διαλεγμένες ελληνικές πρώτες ύλες, βέλγικες σοκολάτες και εξωτικά φρέσκα φρούτα όλο το χρόνο. Σε όλα τα καταστήματα Tsirou διατίθενται μεγάλη γκάμα γλυκών που συνεχώς ανανεώνεται σύμφωνα με τις τάσεις και τις προτιμήσεις του κοινού. Τα περισσότερα προϊόντα είναι εντελώς χειροποίητα και χρησιμοποιούνται τα αγνότερα υλικά χωρίς κανένα τύπο συντηρητικών ουσιών.

Για τους λάτρεις της σοκολάτας… Εξήντα διάσημες Βέλγικες ΠΡΑΛΙΝΕΣ και truffles εκτίθενται καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία από γεμιστά χειροποίητα σοκολατάκια, μάντολες και άλλους σοκολατένιους πειρασμούς που παράγουν οι ίδιοι με σοκολάτες μεγάλης περιεκτικότητας σε κακάο.

Σε ένα κατάστημα Tsirou θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σοκολατατάκια για διαβητικούς, που συνεχώς ανανεώνεται. Διότι όλοι έχουν δικαίωμα στην απόλαυση!

Και ποιο είναι το μυστικό της επιτυχημένης γευστικής πορείας τους; Από την ίδρυση της η εταιρεία κινείται πάνω σε τρεις βασικούς άξονες. Ποιότητα, ποικιλία και άψογη εξυπηρέτηση. Αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή για τα παιδικά πάρτυ, τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας εκδηλώσεις.

Η εταιρία «Τσίρου» διαθέτει τμήμα catering για κάθε τύπου εκδηλώσεις και τμήμα επιχειρησιακού δώρου με καλάθια και συνθέσεις εξαιρετικής πρωτοτυπίας & επιμέλειας. η παραγωγή γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας στον Καρέα, συνολικού εμβαδού 1.000 m2 με εκπαιδευτικό κέντρο και πρότυπες αποθήκες συνολικού όγκου 2000 m3.

Πιστοποιητικά – Βραβεία

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1960 τα ζαχαροπλαστεία Τσίρου έχουν διακριθεί και βραβευτεί για τα προϊόντα και τα καταστήματα τους. Έτσι θέλοντας συνεχώς να ακολουθούν τις εξελίξεις σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, το 2004 και όντας ο αποκλειστικός τροφοδότης του ολυμπιακού ξενοδοχείου τότε ATHENS HILTON αλλά και άλλων μεγάλων ξενοδοχείων της Αθήνας καθώς και του προεδρικού μεγάρου, η εταιρεία πιστοποιήθηκε για την εφαρμογή HACCP και ISO 9001 : 2000 ενώ στη συνέχεια ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με το ISO 22000 που περιλαμβάνει και τις νέες οδηγίες HACCP.

Κάποιες από τις διακρίσεις «Tsirou»:

  • 1o βραβείο βιτρίνας, περιοδικό » ταχυδρόμος», 1975
  • 1ο βραβείο βιτρίνας, δήμος ζωγράφου, 1975
  • βραβείο συμμετοχής για την αρτόζα, 1991
  • 1ο διεθνές βραβείο, «the arch of Europe»
  • Τούρτες Γάμου

Ατομικά τουρτάκια, για τους καλεσμένους, όμοια με τις τούρτες γάμου των νεόνυμφων και τα migniardises αλλά και εκατοντάδες επιλογές για μια ονειρεμένη δεξίωση γάμου. Χίλιες πεντακόσιες και πλέον δεξιώσεις γάμου κάλυψαν τα γλυκά Tsirou τα τελευταία τρία χρόνια. Επιλογή των πιο απαιτητικών & επώνυμων ζευγαριών στο «island» το ATHENS HILTON καθώς και στα μεγαλύτερα κτήματα και ξενοδοχεία της Αθήνας.

Γλυκά Βάπτισης

Να σας ζήσει!

Για την βάπτιση του μωρού σας αξίζει μόνο το ομορφότερο, το αγνότερο και το πιο νόστιμο γλυκό. Επιλέξτε μεταξύ εκατοντάδων προτάσεων για γλυκά βάπτισης στην εκκλησία αλλά και την δεξίωση. Στις επιλογές σας υπάρχουν τα πάντα. Μαρεγκάκια, mash mallows και κουφέτα με χαραγμένο το όνομα για το candy bar και το τραπέζι ευχών. Ένα μπολ με profiterole ή cheese cake, μίνι γαλλικά παστάκια με το θέμα της βάπτισης, τα κλασσικά πασίγνωστα πλέον, macaron τσίρου με μονόγραμμα, άλλα και μπισκότα βάπτισης, cup cakes και pop bites. Μην ξεχάσετε το γλυκό που θα κλείσει την δεξίωση. Είναι το τελευταίο που σερβίρεται, θα το θυμούνται όλοι, πρέπει να είναι το καλύτερο.

Τούρτες Γενεθλίων σε μοναδικά σχέδια

… με φωτογραφία, τη ζωγραφιά του παιδιού σας ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε μπορεί να γίνει το θέμα της τούρτας σας. Εκατοντάδες διαφορετικά σχέδια τουρτών γενεθλίων που μπορείτε να παραγγείλετε. Επιλέξτε μεταξύ άλλων ανάμεσα στη νέα ανάλαφρη βέλγικη mousse σοκολάτα ή ανάμεικτη mousse σοκολάτα και γαλλική κρέμα και προσθέστε σπασμένα μπισκότα, chips σοκολάτας, φρέσκα φρούτα, sauce καραμέλας, ξηρούς καρπούς, κα. Βέβαια, πάντα υπάρχουν κάποιες έτοιμες τούρτες γενεθλίων για να μην καταλάβει κανείς ότι ξεχάσατε αυτή τη σημαντική ημέρα.

Εδώ οι διαβητικοί έχουν δικαίωμα στην απόλαυση, δίχως περιορισμούς…

Ποιος είπε ότι οι διαβητικοί δεν έχουν δικαίωμα στην απόλαυση; Ερχόμενοι στα καταστήματα Tsirou μπορούν να απολαύσουν τις γλυκές δημιουργίες (μια νέα σειρά γλυκών χωρίς καθόλου ζάχαρη), γλυκά παραγωγής τους που μέχρι τώρα ήταν αδύνατο να συμπεριληφθούν ανάμεσα στις απολαύσεις των διαβητικών. Και για να πάρετε μια πρώτη γεύση… χωρίς περιορισμούς… Μούς σοκολάτα Βελγίου, γάλακτος και λευκής, Choux σοκολάτας, σφηνάκια Προφιτερόλ, πάστα σοκολατίνα, οικογενειακά μπολ, τούρτες αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από σοκολατάκια και πραλίνες τόσο παραγωγής Tsirou όσο και εισαγωγής είναι μερικές από τις επιλογές σας. Και επειδή θα διερωτηθείτε πως το καταφέρνουν αυτό… σας έχουμε την απάντηση. Ως γλυκαντική ύλη τα καταστήματα Tsirou χρησιμοποιούν τη Stevia και την Μαλτιτόλη. Και το κυριότερο; Είναι με χαμηλά λιπαρά.

www.tsirou.gr
Γρ. Λαμπράκη 75, Γλυφάδα, 16675